About

În 1982, tânărul Dinu asculta o piesă, Another One Bites The Dust, care avea să-i îndrepte, definitiv, pașii către rock. O piesă, de fapt cam funk, dar ce mai contează? Acest lucru l-a făcut să devină un mini fan al trupei Queen, lucru ușor sesizabil și din postările sale pe Facebook.

Evoluția sa ulterioară a fost puternic influențată și de profesoara de muzică de la Școala Generală nr. 191, tovarășa profesoară Umbreș. Care, cu mult curaj și perseverență, le strecura copiilor la ore de muzică artiști subversivi ca AC/DC sau Kraftwerk, până când, pârâtă fiind, a trecut la muzică clasica, cu Vivaldi, Beethoven, Chopin sau alți morți celebri. Este, să recunoaștem, un bun start.

De atunci și până acum, tânărul Dinu, devenit între timp adult, și-a manifestat plenar curiozitate către mai toate genurile muzicale, astfel a ajuns să realizeze o gamă stilistică foarte largă de emisiuni radio între care menționăm Salata de Rock și Poeții armoniei la Radio Delta, Dialog, Atitudine și Eclectic la RFI, Vintage la Radio Total, What Comes Next la EclecticFM și, mai nou, Lista lui Dinu la Urban Sunsets Radio plus R O O T S la Radio Guerrilla.

Un capitol aparte îl reprezintă EclecticFM, pornit la început doar ca radio online, la care a adăugat apoi și un blog, care iată, în cruda economie de piață, reușește să reziste, ba mai mult, conform cerințelor vremurilor trăite, să evolueze. Cele două identități, adultul Dinu și EclecticFM, sunt atât de bine sudate, încăt cu greu pot fi separate.

Ca un matur responsabil ce se află, adultul Dinu și-a facut cont și pe Spotify pentru a ilustra cât mai concludent muzica despre care vorbește.