How Does It Feel – London Grammar

How Does It Feel este ultimul single London Grammar înaintea noului album. Californian Soil va apărea în aprilie.

London Grammar 2021

London Grammar face o mare fentă cu piesa asta. Vocea solistei Hannah Reid părăsește terenurile triste. Există o veselie în vocea ei și este în ton cu piesa. How Does It Feel parcă fuge din terenul preferat al trupei și oferă o altă perspectivă.

London Grammar

Cu toate astea, emoția cu care ne-a obișnuit Reid este acolo, ea nu dispare odată cu sentimentul de jubilare. Este foarte neobișnuit să vorbești despre optimism și lumină într-o paralelă cu vocea lui Reid. Dar este un lucru cât se poate de contagios, plăcut și relaxant.

Hannah Reid

How Does It Feel este cel mai pop experiment muzical clocit de London Grammar. Treaba asta vine și de la faptul că lui Reid îi place foarte mult muzica pop. Și uite așa, un mic experiment devine probabil cea mai accesibilă piesă de pe album. Dar în același timp oferă și un contrast luminos, lucru care până acum nu a prea reușit trupei.

Dacă-mi place? Da. Dar singular.

Despre noul disc Hannah Reid a spus că este centrat deținerea controlului propriei vieți. Un subiect introspectiv genert probabil și de problemele pe care le-a ridicat situația din ultimul an.