My (im)perfect playlist festival [TimeShift Bucharest Music Festival]

Un festival nu va reuși vreodată să mulțumească pe toată lumea. De fiecare dată se găsește câte un nemulțumit pentru ceva anume. Coadă la fluide, coadă la mâncare, coadă la bude, sunet prea tare, prea încet, și toate, dat toate în funcție de un moment unic prin care am trecut.

Așa că, aș vrea să-mi fac și eu propriul program în festival. E ca și cum aș avea propriul festival.

Deschiderea aș vrea s-o fac cu Orbital și Belfast. Este un Bolero electronic, cu o secvență repetată până la obsesie, ce urcă și coboară și-n același timp te și învârte. Este genul de amețeală pe care ți-o dorești, este bucata de ciocolată care-ți eliberează endorfinele și-ți dă dependență. Este o piesă descriptivă, dar de fiecare dată trip-ul este altul, este o buclă temporală, este o Ziua Cârtiței în variantă muzicală, dar fără a avea un final, este o mișcare perpetuă, precum a corpurilor cerești, un perpetuum mobile raportat la o secundă a universului.

Finalul, finalul l-aș face cu ceva care să-mi consume și ultimii stropi de vlagă, cred că aș incheia cu White Lies. Death este o super încheiere, dincolo de ce interpretări doriți să-i dați.

Și-n rest aș mai pune Death In Vegas, Young Fathers, Satellites, Greetings Sugar, Silent Strike, Suie Paparude, Hecules And The Love Affair, Letfield, Mystery Jets, Bloc Party, Temple Invisible, Orkid, Valerinne, Golan, Baba Dochia, Machinedrum, The Soft Moon, Mogwai, Next Ex, Fine It’s Pink, Submotion Orchestra și Sevdaliza.

Foto: facebook TimeShift