New music for old Jack

De cateva zile, pe facebook se simte un puternic miros de alcool. Imi apar tot felul de ferestre, in care sunt anuntat ca n-am nevoie de prajiturica pentru a-l “celebra” pe Jack Daniel. Si pentru ca-mi plac jocurile, iata cum mi-am inchipuit eu play-list-ul, aproape perfect, pentru aniversarea asta.
Si desigur, consumati responsabil.

black keys THE BLACK KEYS ‘Bullet In The Brain’ Piesa porneste cu un rif de progresiv de chitara, dupa care toba ii pune capac si duce melodia catre o zona blues linistita.

chetfaker3 CHET FAKER ‘1998’ N-ai nevoie intotdeauna de chitara pentru a transmite trepidatia. Un house usurel, deloc bubuitor, inobilat de vocea lui Chet.

harlequin HARLEQUIN_JACK ‘Investigate’ Draga Jack, daca vrei sa investesti in muzica romaneasca, uite de unde sa incepi. Nu vei da gres.

heyrocco HEYROCCO ‘Virgin’ Furie adolescentina, o reinterpretare a rock-ului alternativ din anii ’90. Destul de debila, dar nu multi sunt Einstein la 20 de ani.

hudson HUDSON MOHAWKE ‘Chimes’ Draga Jack, Apple s-a miscat mai repede ca tine, deh varsta, si a pus mana pe piesa asta. Normal ca pentru o reclama. In orice caz, o piesa extrem de excitanta, exact ca alcoolul, draga Jack.
http://www.youtube.com/watch?v=X3ugYcYowKs

???????? JACK WHITE ‘Lazaretto’ Nu-mi placea in mod deosebit Jack White, dar cu Lazaretto m-a cucerit. In ciuda fortei, a rif-ului cu sunet de freza stomatologica, a tobelor lovite in disperare… piesa asta este incredibil de sexy.

robin ROBIN AND THE BACKSYABBERS ‘Rosu Frana’ Un alt pariu romanesc, pe care nu l-ai pierde, draga Jack. Nisipul din vocea solistului, versurile, productia, toate conduc catre ce-ti spuneam mai sus.

royal ROYAL BLOOD ‘Little Monster’ Rock’n’roll pur si dur.