Scrisoare catre Adda Khaleh

Draga domnisoara Pirici aka Adda Khaleh,

Vreau sa stii ca imi place muzica ta, ba chiar foarte mult. Sa vorbim despre EP-ul ID. Este chiar “buletinul” tau muzical?
Si pe bune acum, ni-l dai gratis?!??? Ce dragut din partea ta.


Vocea ta se aseamana cu cea a Samanthei din filmul Her, plina de senzualitate digitala, aproape cotagioasa. Mai ales Ex si Player Karma. Admir dimensiunea lor multimedia, mai ales trimiterile din clipurile lor la jocuri video. Sunt tare curios care sunt jocurile tale favorite. Evadezi des in virtual? Cat de mult te inspiri in muzica ta din viata reala?


OS, PSYOP si Milagros mi se par cele mai catchy cantece de pe debutul tau discografic oficial si cred ca ultima chiar are mare potential de single. Eu doar sugerez, tu iei deciziile 
Ce fain ca faci muzica noua in peisajul local. Cine ar fi zis ca Rahova poate suna atat de electronic? Si mai poate spune cineva ca muzica romaneasca e cu decenii in urma fata de vest? Eu stiu ca asta nu este adevarat si sunt convins ca nici tu. Excelente colaborarile cu Throwing Snow prin care am facut cunostiinta cu vocea si stilul tau:


Dupa ce te-am vazut la o dezbatere discutand despre muzica electronica contemporana si ideea de artist muzician care sa nu se limiteze doar la industria muzicala, mi-am dat seama ca iti place si filosofia. Sper ca nu vei ajunge sa intri intr-o competitie reprezentand Romania la Miss! Glumesc.
Piesa Haptic imi aminteste foarte mult de inceputurile muzicii electronice in Romania asadar sunt tare curios cine iti place si te inspira mai mult – Rodion sau Adrian Enescu?

PS: Va iesi vreodata cover-ul dupa Mafia cu Loredana pe care l-ai cantat in Control?