Yoon – Boundaries EP

Boundaries EP al celor doi baieti de la Yoon: Victor si Ionut ne “lovesc” cu nostalgie…rauri de nostalgie de house Balearic ambiental si catchy circa 2000. De notat si foarte important, materialul este lansat la labelul Surorii Bliss de la Faithless, Junkdog Records. Acum uitati-va la cate vizualizari are clipul de mai jos. Respect! De soundul retro nu zic ca ar fi ceva rau…in nici un caz. Baietii de la Yoon ar trebui sa faca un disc cu ATB ca producator executiv. Asa toata lumea ar cumpara CD-ul si l-ar asculta in drum spre mare pana la epuizare. Erau niste vremuri cand ATB facea muzica inovativa, aceleasi vremuri cand Guetta stia ca lumea e a lui si Chicane si cu Trentemoller faceau lumea sa danseze pana la lesin.

Extended play-ul este foarte ofertant: de la luxuriantul si coplesitorul single Boundaries, la mistica coloana sonora pentru un film cu masini si discoteci Strobe; pentru ca Destination sa ne “franga” cu un groove interesant si versuri “agorafobice”.

Nu mentionez remixul, pentru ca cu toate ca este realizat de un DJ superstar de house disco, nu ma prinde, dar inchei subliniind nerabdarea mea de a asculta un LP al baietilor. Curand, anul acesta sper.